starwind
 starwind

trochę Cie poniosło. Starwind ma rację w 96 nie było SOHC zaczęli je montować dopiero w 97 i to w drugiej połowieto widze ze malo wiesz o fordach

Strzelać to raczej mogą przeguby, a nie drążki, drążki powiedziałbym stukają...Raczej zaczynają Ci strzelać drążki kierownicze.
widocznie byly montowane bo mam wszystkie papiery niemieckie
 nie takie cuda chłopcy przerabiają...
 nie takie cuda chłopcy przerabiają...racja... stukają, pukają... ale z pewnością to nie jest dołączany przód..Strzelać to raczej mogą przeguby, a nie drążki, drążki powiedziałbym stukają...

Tyż racja, chociaż dotychczas sądziłem, że radosna twórczość motoryzacyjna idąca w parze z niebywałą innowacyjnością z konieczności występuje jedynie na Białostocczyźniewidocznie byly montowane bo mam wszystkie papiery niemieckie
niestety nie były, a papiery niemieckie to żaden dowódnie takie cuda chłopcy przerabiają...

bo mogła być zrobiona przekładka silnika z tabliczką - jej wyjęcie nie stanowi jakiegoś problemu...to dlaczego jak mi w serwisie sprawdzali VIN do było tak jak jest faktycznie

Tu dałes popis znajomści fordów.....a jak wygląda z wolnobieżka i bez to Ci napisze jaki mam

jacek4
 jacek4