Dzisiaj o 10 "z minutami" na parkingu Lecrerca w Gdańsku Przymorzu stał sobie bordowy Ex II na tablicach GD
Był Exik II z '95r. 4,0+ LPG- teraz śmiga w Kwidzynie
Lincoln Continental (przejściówka) z '88r. 3,8 +LPG
Była też nasza "panna"- Nissan Almerka 1,4S z '96r... teraz jeżdzi w Iławie
Bo ostatnio dzięki niebieskim (i tabeli punktów) jeżdzę jako pasażer to się i rozglądam dokładniej
Dziś koło 16-tej na parkingu Castoramy w Krakowie na Zakopiańskiej stał sobie Exik kolegi darkles1978... czy ja Ci już wspomianłem, że ten zderzak bym przygarnął?:)
zresztą na tych oponkach też ładnie wygląda.
Ostatnio po drodze do pracy Głogów - Polkowice widuje ciemną jedynkę z rurami na przedzie i rejestracją PO ..., machamy sobie nawzajem z jej kierowcą, może to ktoś z forum?
Dzisiaj ok.13 w Gdyni na ul.Paprykowej z bocznej uliczki wyjechał srebrny (?) Ex I. Tablice GA.....F
Wczoraj około 15.00 Katowice pod silesia city center Biała III na opolskich blachach, oraz zielona II na katowickich blachach w pobliżu ulicy słonecznej...
Dzisiaj na granicznej w Katowicach około 17.00 na światłach czarny expedition numerów nie widziałem
Ok.11 na trójmiejskiej obwodnicy pomiędzy Karwinami a Osową śmigał czarny Ex III z "podtuningowanymi" tylnymi światłami. Tablic nie widziałem