Hubi chyba je zakładał i już pojeździł to może powiedzieć czy warte, ja też je kupiłem tylko czekam na roztopy i ciepło( kupowałem w sulejówku, do Jeepa też tam kupuje, ludź ok.)
=== CHEROKEE XJ 4.0, EXPLORER EX 4.0 ===
=============================
Rzeczywiście 93 to jedynka. A tak apropo wycia z przodu też mi wyło i podejrzewałem most przedni. Wymieniłem olej, hamulce. Przy okazji moje opony Bridgestone Dueller z jakimi nabyłem samochód wymagały natychmiastowej wymiany. Zdecydowałem sie na nowe AT ale innej firmy i zaskoczenie!!! z przodu nic nie wyje mimo bardziej terenowego bieżnika. Tamte były szosowe więc nie rozumiem czemu te są cichsze? ale to dobrze a już myślałem że bedę wymieniał piasty
konsultowałem się ze Studętem i raczej olej w moście niema nic do tego bo w jedynkach most stoi jak nie mamy zapiętego 4x4 tak pomyślałem że na próbę zdejmę sprzęgiełka i zobaczejak będzie bo może któreś nie rozpina do końca i poprzez koło kręci się półoś. najgorsze jest że nie wiadomo czemu tak się dzieje hehhh dzisiaj jak wracałem do domu to znowu uaktywniło się wycie-(
Czołem
Temat powraca, sprzęgieła wyjęte więc napewno to nie ich wina, zaciski od hamulców wyczyszczone, oleum w moście zmienione.
Tak jeszcze o oponach pomyślałem czy to nie ich wina, może ktoś z kolegów z okolicy pruszkowa ma jakies koła co by na jazde próbną założyć i sprawdzić????
macio1978, napisz gdzie i w jakich okolicach bujasz się swoim autem. Może będzie miał ktoś okazję rzucić na niego okiem.
Jeśli będziesz w ciągu dnia na Targówku to daj znać. Mogę rzucić okiem.
w EXI nie ma rzeczy trudnych - czasem tylko są czasochłonne 517015460