dlatego ja się nie palę po odbiórwiesz breloczek wyczuwa intencje... jak są złe to działa jak immobilizerod kiedy go założyłem przestał odpalać
może centralka gazowa odłącza Ci wtryski od PB. To bym obstawiał.Dzisiaj w moją jedynke odpaliłem rano na benzynce przełączyło na gaz. Na lpg przejechałem ok. 100km po zgaszeniu nie odpalił, dopiero w trybie awaryjnym na gazie.
Po spuszczeniu z listwy pompa ponownie nie nabiła, potem po przejechaniu na gazie kilku kilometrów na listwie zowu buła benzyna pod ciśnieniem, ale na bezynie nie pali, tylko awaryjnie na gazie.
Czy to pompa
poradźcie co robić , jak sprawdzić jestem teraz na Ukrainie w Drochobyczu, boję się czy wrócę o własnych siłachPOMOCY
ale mimo to pompka by napełniła listwę ciśnieniem. A sprawdzałeś przekaźnik od pompy ? Może pada i pod wpływem wibracji czasem jeszcze zaskoczy ? Podmień z innym takim samym z puszki i sprawdź czy pompka idzie.może centralka gazowa odłącza Ci wtryski od PB. To bym obstawiał.
moze raz lapie raz niePo spuszczeniu z listwy pompa ponownie nie nabiła, potem po przejechaniu na gazie kilku kilometrów na listwie zowu buła benzyna pod ciśnieniem, ale na bezynie nie pal
Miałem tak samo, też myślałem, że pompa padłamiałem mało benzyny -, ale wskażnik pokazywał ponad kreskę i rezerwa nie zaświeciła.
Czy poma okazała się dobra i nadal na niej śmigasz?Miałem tak samo, też myślałem, że pompa padła
Jak nowa nawet lepszaCzy poma okazała się dobra i nadal na niej śmigasz?Miałem tak samo, też myślałem, że pompa padła
Ja dolałem benzynki i mimo to- dupa
Ja nadal tkwię na Ukrainie