na innych forach hania zanim zaczęła coś robić przywitał ja pan BANczyżby znowu pozycjonowanie ?

na innych forach hania zanim zaczęła coś robić przywitał ja pan BANczyżby znowu pozycjonowanie ?
Mnie wyświetla to samo !!!Chciałem obejrzeć z "bliska" a tu taki numer
Komunikat
Strona ta zawiera treści erotyczne, przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych. Klikając OK stwierdzasz, że masz ukończone 18 lat i akceptujesz pojawienie się treści erotycznych. Jeśli jesteś osobą niepełnoletnia opuść to miejsce i przejdź do innej kategorii zdjęć.
![]()
![]()
Z tego co mi wiadomo (ale co ja tam wiem...) klikając zgodę, Twoje ID zostaje zarejestrowane w bazach danych osób (komputerówAle nie rozumiem w czym problem? Nie macie 18 lat, czy nie czujecie się dorosłymi?
Zdjęcia bardzo ładne, nic tylko jechać
No co ? Różne foty mamy w swoich galeriach.Chciałem obejrzeć z "bliska" a tu taki numer
Komunikat
Strona ta zawiera treści erotyczne, przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych. Klikając OK stwierdzasz, że masz ukończone 18 lat i akceptujesz pojawienie się treści erotycznych. Jeśli jesteś osobą niepełnoletnia opuść to miejsce i przejdź do innej kategorii zdjęć.
![]()
![]()
Bo Fordek został w domku a pojechałem patrolembardzo fajny wypadtylko czemu ciągle tego patrola fociłeś
![]()
ładnie tam