KRA ja mam złe doświadcznie z tanimi piastami kupiłem za 350szt. dwie i mi się posypały zaledwie po 20000

straszna to bzdura jakas, wspomaganie jest podcisnieniowebo pompa ABS zasila także wspomaganie hamulców
Potwierdzam bzdura, mechanik i...a, z drugiej strony kasę wziął za nic więc może po prostu cwaniak. Odłącz wtyczkę od ABS tak jak pisał poprzednik.straszna to bzdura jakas, wspomaganie jest podcisnieniowebo pompa ABS zasila także wspomaganie hamulców
Koło - 5 śrubekPotwierdzam bzdura, mechanik i...a, z drugiej strony kasę wziął za nic więc może po prostu cwaniak. Odłącz wtyczkę od ABS tak jak pisał poprzednik.straszna to bzdura jakas, wspomaganie jest podcisnieniowebo pompa ABS zasila także wspomaganie hamulców
Być może wystarczy sam czujnik wymienić, jak piasta nie ma luzu, problemem będzie storna przeciwna do tej do której cię ściąga przy hamowaniu (ta niehamująca). Żeby czujnik wymienić musisz ściągnąć koło, 5 śrubek zacisk hamulca 3 śrubki, osłonę piasty 3 małe śrubki i sam czujnik jedna też mała śrubkaRobótka dla laika na jeden wieczór.
Po co zdejmować osobno, ja zawsze ściągam w całości.jarzmo - 2 śrubki 15