Dziękuję za odpowiedzi i zainteresowanie
P.S.
Znacie jakiś dobry sklep z częściami do tego auta gdzie nie ma cen z sufitu?
Aha i pytanie bez odpowiedzi pozostało jeszcze... znacie jakiś program którym mogę zdiagnozować sam całe auto albo jakimi jakie podzespoły, jak temat był poruszony to proszę o link bo nie spotkałem
Zelus to nie ma nic wspólnego z rozrządem ,pojedż na podnośnik ,tak aby wszystkie koła były w powietrzu i zobasz co się kręci (koła,wały). Może masz zmielony tylny most i dlatego tył nie reaguje ?jest:)
Tak sobie myślę co do twierdzenia że jest to wina(trzaski) rozrządu. Jutro włączę wszystko tak jak dziś, na asfalcie ale na prostej i dam po gazie - jeżeli to rozrząd to moja wiedza w temacie zabrania twierdzić że to rozrząd jeśli trzasków nie będzie na asfalcie a są na trawie gdzie buksuje auto.
Dziękuję za odpowiedzi i zainteresowanie![]()
chyba mocno...wczoraj byłem chyba trochę śpiący;p
Odpowiadając na Twój post:a więc... czytaj waść do końca i podaj to o co proszę na końcu moich wywodów (...) [/i]
Nie wiem gdzie go szukać:) jeśli możesz to naprowadź mnie w jakim temacie lub jak wiesz to podeślij link - o ile nie jest to zbytnim problemem.Poszukaj mojego postu na temat gaśnięcia i nierównej pracy
niedawno pisałem