A w ogóle to jestem znów szczęśliwym forumowiczem i z tego najbardziej się cieszę.

Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A w ogóle to jestem znów szczęśliwym forumowiczem i z tego najbardziej się cieszę.
Zmień męża. ...Z braku dobrego forda przyszedł volv. Mąż się odgraża że temat powróci
pozdrawiam serdecznie forumowiczów
Brawo - z exem jak z cnotą - nie odrasta. Jak już raz wdepniesz w exa to już potem czasu nie cofniesz i tak będzie.No i stało się, długo nie wytrzymałem, szukałem jakiejś świeżej terenówki, coby sprzedać volvo i mieć jedno auto, a tu jak z nieba http://olx.pl/oferta/ford-explorer-z-ga ... 150e11dabd
I już ta piękność należy do mnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No to na naukę daj Jej to volvo i będzie okazja do zakupu Explorerana razie żona prawo jazdy robi
pozdrawiam... hehe--pisze mąż----
Cholery jedne zmień męża ? To ta moja żonka niedobra chciała volviaka i na nic się przydało prawie kładzenie na ziemi - bo ja chciałem explorera.
A teraz mamy dziwną konstrukcję volvo v70 z 2002 roku z silnikiem 2.0T czyli benzyna z turbiną. Silnik na razie nie wygląda na do końca sprawny.
A explorera w przyszłości na pewno kupię, na razie żona prawo jazdy robi i się zobaczy.
pozdrawiam
Robert K.