517015460
 517015460
 . A na początku Raj Morfeusza przed przybyciem miastowych
 . A na początku Raj Morfeusza przed przybyciem miastowych  i na koniec bunkry. Niestety bateryjka padła w sobotę a że głowa już nie taka to w niedzielę tylko oczkami robiłem widoczki
 i na koniec bunkry. Niestety bateryjka padła w sobotę a że głowa już nie taka to w niedzielę tylko oczkami robiłem widoczki  
  . Licze że nastepnym razem będzie nas więcej,bo jest spory potencjał w tych terenach, co udowodnili nam koledzy w niedziele. Można zrobić naprawde ciekawy zlocik z welką ilością atrakcji. Może jakiś międzynarodowy....
 . Licze że nastepnym razem będzie nas więcej,bo jest spory potencjał w tych terenach, co udowodnili nam koledzy w niedziele. Można zrobić naprawde ciekawy zlocik z welką ilością atrakcji. Może jakiś międzynarodowy....  . Jeszcza raz Wielkie dzięki za możliwość poznania i spędzenia miło czasu.
 . Jeszcza raz Wielkie dzięki za możliwość poznania i spędzenia miło czasu.  

![wavemulticolor [smilie=wavemulticolor.gif]](./images/smilies/wavemulticolor.gif)

takie masz córy wyrośnięte?
 takie masz córy wyrośnięte? 
 517015460
 517015460 Jedna moja, ta wyższa to jej koleżanka ze szkoły
  Jedna moja, ta wyższa to jej koleżanka ze szkoły   

lekwp
 lekwp

Dobry kontakt , mili ludzie ( jednego spotkałem na myjni).Jak zauważyliście pewnie, na banerze zlotowym dodaliśmy logotyp chłopaków, którzy jeździli z nami w niedzielę.
Przy tej okazji chciałem im bardzo podziękować za zainteresowanie tematem i bezinteresowną pomoc

![thankyoublue [smilie=thankyoublue.gif]](./images/smilies/thankyoublue.gif)

i tak obydwie mnie męczą jak macie coś to wrzucajcie wszystko - każdy znajdzie coś dla siebie...
 i tak obydwie mnie męczą jak macie coś to wrzucajcie wszystko - każdy znajdzie coś dla siebie... 

Speedo
 Speedo

) twoją propozycje spania w zaprzyjaźnionym gospodarstwie Teściowej - szkoda że nie skorzystaliśmy, blisko by było
 ) twoją propozycje spania w zaprzyjaźnionym gospodarstwie Teściowej - szkoda że nie skorzystaliśmy, blisko by było  ale teraz będzie strych to się pomieścimy wszyscy ; no i trzeba trochę wcześniej zorganizować żeby nas GRAD nie zaskoczył
 ale teraz będzie strych to się pomieścimy wszyscy ; no i trzeba trochę wcześniej zorganizować żeby nas GRAD nie zaskoczył