na serwisie Allegrp.pl http://otomoto.pl/ford-explorer-C14838302.html
Proszę o poradę czy taki pojazd jest wart zainteresowanie, na co zwrócić uwagę przy kupnie, a może ktoś z forumowiczów zna ten samochodzik. Z góry bardzo dziękuję.
generalnie masz racje, roznie ludzie licza, by chcieli zeby im sie zwrocilo za klocki czy drazek czy co tam jeszcze wymienili, nie tedy drogaSpeedo nie zgadzam sie z Toba. W mojego Exa włozyłem w ciągu 3 lat 6 tysiecy plus gaz 3,700 zł. (wszystko udokumentowane i rachunki) i chciałem go sprzedac za 15 tysi,bo taka potrzeba i cele wyzsze. Nikt nie chciał.
Ja tam kupiłem za 6tyś, władowałem dwa z opłatami i jest ok chętnie sprzedam za 12tyśJest to autko forumowe,właściciel Grandi.Potwierdzam ,że reduktor był wymieniany,bo robił to mój kolega.
Speedo nie zgadzam sie z Toba. W mojego Exa włozyłem w ciągu 3 lat 6 tysiecy plus gaz 3,700 zł. (wszystko udokumentowane i rachunki) i chciałem go sprzedac za 15 tysi,bo taka potrzeba i cele wyzsze. Nikt nie chciał.
Mentalność Polaków jest taka,że chca kupic auto za 10 tysi. i cieszyc sie jazda przez 10 lat bez wkładania w niego złotówki.Jednak realny swiat zweryfikuje szybko ich decyzje.
Na forum Jeepa chetni na kupno najpierw przeczesuja oferty forumowiczów ,gdzie auta maja cene może wyzsza od tych od ogłoszeń na alledrogo,ale są zadbane i wypieszczone,pakiety startowe rzedu kilku tysi,są w cenie auta,a kazda próba ściemy ze strony sprzedającego łączy sie z napietnowaniem na forum.
tak tak a świstak zawija.... nic tylko pepa braćNa forum Jeepa chetni na kupno najpierw przeczesuja oferty forumowiczów ,gdzie auta maja cene może wyzsza od tych od ogłoszeń na alledrogo,ale są zadbane i wypieszczone,pakiety startowe rzedu kilku tysi,są w cenie auta,a kazda próba ściemy ze strony sprzedającego łączy sie z napietnowaniem na forum.
Norbik nie chodzi mi tu aby brac pepa,a o ludzi. Rzucaja sie ,bo tanio,a pozniej płacza ,że niewyrabiaja. A jak ktoś na forum wrzuci fajnego i szczerze napisze co do zrobienia,to wtedy drogo i nie patrza kto ile pieniedzy włozył i serca.Dobra nie ma co dywagować.ja włozyłem dużo i jeszcze włoże i wtedy moga mnie w moim Exie pochować.tak tak a świstak zawija.... nic tylko pepa braćNa forum Jeepa chetni na kupno najpierw przeczesuja oferty forumowiczów ,gdzie auta maja cene może wyzsza od tych od ogłoszeń na alledrogo,ale są zadbane i wypieszczone,pakiety startowe rzedu kilku tysi,są w cenie auta,a kazda próba ściemy ze strony sprzedającego łączy sie z napietnowaniem na forum.
Pokaz mi w którym miejscu napisałem ,że tylko ja pompuje kase w auto. Mysle ,że pora dla Ciebie na nauke czytania ze zrozumieniem.a ty uważasz że tylko ty pompujesz kasę w swój samochodzik?? większość z nas wkłada nie mniej niż Ty. jeszcze nie słyszałem żeby ktoś odzyskał całą kasę włożona w swój "złom".Ty się dziwisz że każdy chce tanio?? nie wszystko tanie to złom , lepszy czasem niegrzebane zaniedbane auto niż grzebane w każdym możliwym miejscu.
noooMusialbym go na jakies 25-30 tys wycenic, tam juz prawie wszystko nowe