w naszym wypadku są właśnie te podkładki... są dwie możliwości ich umiejscowienia...byłem dzisiaj nageometri kół może się ktoś orientuje czy w ex2 jest możliwość ustawienia kąta pochylenia koła bo majster stwierdził że mam coś kombinowane bo śruba owszem jest na mimośrodzie ale podkładka pod nakrędką jest kwadratowa i nieda się ustawić z tego powodu. więc się wkurzyłem i podkręciłem na drązkach skrętnych i się kółka same wyprostowałyale jego słowa nadal mnie ciekawią
no, sorry... ale żeby się nie okazało, ze jakiś rzeźnik grzebał ci w samochodzie... to są ogólno dostępne podkładki... i jedyne w swoim rodzaju. Można zmierzyć "na oko" i dokręcić śrubę ale po iluś tam kilometrach całość się poluzuje i będziesz się dziwił dlaczego ci zjadło opony z przodu.kojote2, zrób foty, to zobaczę czy takie jak u mnie...
moje nie przypominają tych ze zdjęć Jankesa,
ja też byłem zdziwiony... czytając forum,miałem pewność, że są tam mimośrody... z prawej jak i z lewej jest to samo...wygląda na oryginałno, sorry... ale żeby się nie okazało, ze jakiś rzeźnik grzebał ci w samochodzie... to są ogólno dostępne podkładki... i jedyne w swoim rodzaju. Można zmierzyć "na oko" i dokręcić śrubę ale po iluś tam kilometrach całość się poluzuje i będziesz się dziwił dlaczego ci zjadło opony z przodu.kojote2, zrób foty, to zobaczę czy takie jak u mnie...
Andrzej to nie do końca tak - część roczników (może tylko europa) miała pseudo regulację - prostokątne które może wstawić tylko w dwóch pozycjach, normalnej i do góry nogami. Jest to jak najbardziej seryjne rozwiązanie, ma nawet naniesione kolorowe paski (zółty i różowy) aby wskazać pozycję prawidłowego montażu.no, sorry... ale żeby się nie okazało, ze jakiś rzeźnik grzebał ci w samochodzie... to są ogólno dostępne podkładki... i jedyne w swoim rodzaju. Można zmierzyć "na oko" i dokręcić śrubę ale po iluś tam kilometrach całość się poluzuje i będziesz się dziwił dlaczego ci zjadło opony z przodu.kojote2, zrób foty, to zobaczę czy takie jak u mnie...